Japanske Scrolls

 Japanske Kakejiku Scrolls er en kunstform, der går helt tilbage til Heian perioden (år 794-1185), hvor Kyoto var Japans hovedstad. Det var en tid, hvor buddhismen, taoismen og andre kinesiske indflydelser var på sit højeste i det japanske samfund.
En Kakejiku Scroll er et maleri eller en spirituel kaligrafi-tekst monteret på silke, og det er beregnet til at kunne rulles sammen og skiftes ud med et andet billede på væggen efter behov. Den hønges ofte på en hædersplads i et privat hjem eller e en alkove i et thehus. en Kakejiku Scroll kan koste hundredetusindvis af kroner, og slevom disse fine scrolls har en overkommelig pris, er der stadig tale om sublimt fine genstande, fremstillet efter traditionelle proncipper i tempelbyen Kyoto.

Kuan-Yin = Kannon.
Kuan-yin er symbolet på det spirituelt feminine og på medfølelse i Buddhismen - som det symboliseres af Moder Maria i den kristne kirke. Hendes navn udtales med variationer i de forskellige lande i sydøstasien; i Japan er udtalen 'Kannon'. Det er netop herfra, den japanske elektronik-gigant 'Canon' har hentet sit firmanavn.

Fælles for alle scrolls er: Bredde ca. 45 cm, højde 175 cm.

1.920,00 DKK
1.920,00 DKK
1.920,00 DKK
1.920,00 DKK
1.920,00 DKK