Talmagi

Talmagi

- en nøgle til at forstå dig selv

af Annasophia Petri Holm

Udgivet af L&R

Forlaget skriver:

Forstå dig selv med talmagi

Tallene 1-9 indeholder unikke budskaber og energier, der er afspejlet i din fødselsdato – det er din personlige kode.

Denne bog viser dig, hvordan du finder frem til din kode. Og den lærer dig, hvordan du kan bruge koden som en nøgle til at forstå dig selv og din omverden på et dybere plan.

Lær dig selv bedre at kende gennem den unikke kode, din fødselsdato gemmer på. 

Fire tal. Mere behøver du ikke for at forstå dig selv og dine formål i livet. Det siger Annasophia Petri Holm i Talmagi - en nøgle til at forstå dig selv. De fire tal udregnes af den dag, måned og det år, du er født, og tallene er en kode, som kan afsløre, hvem du er. 

"Første gang jeg fik en tydning af min kode, var jeg fuldstændig paf og forstod ikke, hvordan fire tal trukket ud fra min fødselsdato kunne fortælle så meget om mig, min livsvej og mine udfordringer," siger Annasophia Petri Holm.

Annasophia var ellers overbevist om, at talmagi var generel snak, der kunne passe på alle. Derfor besluttede hun at interviewe en numerolog til hendes populære podcast Det spirituelle hjørne og indså her, at numerologen beskrev hendes største styrker, svagheder og længsler på én gang alene baseret på hendes talkode. Det resulterede i, at Annasophia selv studerede numerologi og gik i dybden med talmagien.

Andre købte også
Se også