Sefirot -The Spheres of Heaven Tarot

Sefirot -The Spheres of Heaven Tarot

af Elliot Baum, Georg Hobmeier, Viv Tanner & James Patton

80 kort samt guidebog på engelsk

Udgivet af Hay House

Oplev et kraftfuldt værktøj til intuition, refleksion og vækst med Sefirot Tarot-verdenen, der kombinerer historie, esoteriske fortællinger, jødisk kabbala og Marseille Tarot-traditionen.

Siden oldtiden har den mystiske ø Dioscoria været en havn for mystikere, oprørere og udstødte. Men før grundlæggelsen af ​​dette magiske land, var Sefirot Tarot - der rygtes at være opstået i templerne i Thoth og Hekate i tidernes morgen - allerede et populært spil, der blev brugt til refleksion og meditation og som et værktøj til indvielse.

Med udgangspunkt i tarothistorien - fra Rider-Waite-Smith og Marseille, til jødisk kabbala og esoterisk viden - udforsker dette kort de dybe rødder af arketyperne og symbolikken såvel som de mange anvendelser af tarot som et kraftfuldt indvielsesværktøj og en hjælp til dyb meditation

Dioscorias mystiske, fantastiske verden og art nouveau-stilen puster liv i velkendte Major Arcana-billeder og hofkort, mens Minor Arcana er en forenklet og elegant kontrast i pip-stilen.

Andre købte også
Se også