The 22 Archangels

The 22 Archangels

af Kyle Gray

Udgivet af HayHouse

22 kort  med engelsk guidebog

Stil ind på ærkeenglenes kraftfulde, støttende energi med dette 22-korts orakel fra bestsellerforfatteren og engleeksperten Kyle Gray.

Kyle Gray anbefaler at man kan benytte disse ærkeenglekort sammen med alle hans øvrige kortsæt såvel som de kan stå alene..

Ærkeenglene er en guddommelig legion af engle, som skaber en bro mellem de forskellige verdener og er her for at støtte dig gennem dette liv. Disse kort er specielt udviklet til at samarbejde med Din Engleguide (The Angel Guide Oracle) og The Divine Masters Oracle for at udgøre en del af et mega-kortsæt, eller det kan bruges som et selvstændigt kortsæt til at hjælpe dig med at forbinde med ærkeenglene i din daglige spirituelle praksis og liv. Med opmuntrende beskeder fra Michael, Amethyst, Gabriel og mange flere guddommelige væsener, vil du blive guidet til:

· at slippe dig selv fri fra dømmekraften og udnytte din intuition og psykiske evner.
· at forstå og legemliggøre, hvad det vil sige at nå en tilstand af tilgivelse, give slip på fortiden og opleve nutidens mirakel.
· at åbn dit hjerte for mulighederne for, at du kan elske og blive elsket.
· at gå ind i et rum af ægte transformation og bevæge dig mod helhed og healing.
· at lev med formål og efterlade en arv af helbredelse på Jorden.

Påkald ærkeenglene til at beskytte, vejlede og opmuntre dig, og mærk deres trøstende tilstedeværelse ved din side, mens du rejser langs din åndelige vej.

Andre købte også
Se også