Portals of a Rainbow

69,00 DKK
149,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK

Frank Lorentsen siger selv om Portals to a Rainbow:

Min inspiration til musikken på 'Portals of Rainbows' kommer fra min beskæftigelse med farvernes tidløse dimension i forbindelse med meditation og farvehealing. Men også i særdeleshed fra den tibetanske buddhisme igennem et fænomen, som kaldes 'The Rainbow Body'.
'The Rainbow Body' er et fænomen, som først blev kendt i Vesten, da den katolske kirke sendte Fader Francis Tiso til Tibet i midten af halvfemserne for at studere fænomenet. I forbindelse med døden af en oplyst mester kan der manifestere sig en cirkelrund regnbue i luften. Fænomenet varer i cirka 10 minutter. Det unikke og bemærkelsesværdige er, at man i Tibet har 65.000 dokumenterede tilfælde af Rainbow Body fænomenet nedskrevet siden det 8. århundrede. Fænomenet sker en gang om ugen indenfor den tibetanske buddhisme - det er en hverdagsagtig og almindelig hændelse - men fra et vesterlandsk videnskabelig synspunkt uforståeligt.
Det er mit håb, at min musik på 'Portals of Rainbows' må bidrage til større kontakt med menneskets tidløse, sjælelige dimension, som repræsenterer de evige og oprindelige menneskelige værdier, som er spirituelle af karakter.
Frank Lorentzen

HØR CD`EN ( Klik på pilen )

Andre købte også
Se også