Oplev Yoga Nidra. CD

Nu REMASTERET

Afspænding er en tilstand. Den opnås bedst gennem en teknik som udløser den. Blodtrykket normaliseres, immunforsvaret styrkes, hjernen slapper af og samarbejder bedre. Alle kroppens organer og sanser får en hvile, som søvnen sjældent giver. Derfor skærpes sanserne og du føler dig veloplagt bagefter.

Jo bedre du kender Yoga Nidra, jo lettere glider du ind i den afspændte tilstand. Og efterhånden som du lærer harmonien at kende kan du fremkalde den på et øjeblik – midt i dagens aktiviteter.

Det særlige ved Yoga Nidra er at den berører alle dele af dit væsen med de forskellige metoder som den indeholder. Efter en grundig bevidstgørelse og afspænding af krop og sind bruger jeg bl.a. chakraernes mantra (bestemte lydstavelser) og visuelle symboler – til at vække og harmonisere disse energi- og bevidsthedsområder.

Roop Verma blev i denne forbindelse inspireret til som den første at indspille chakraernes ældgamle musiksymboler – dem oplever du sammen med min tekst og vejledning under den dybe Yoga Nidra."

Swami Janakananda

Indhold på Cd'en:

1. Helheden i din natur Afspændingen Yoga Nidra til lyde fra moder jord. Komponeret og vejledt af Swami Janakananda. 20:10

2. Rejse gennem oplevelsens univers Musik komponeret og spillet på Swara-Mandala harpe af Roop Verma. 12:28

3. Opdagelsen af dig selv Den dybe Yoga Nidra. Afspændingen er vejledt af Swami Janakananda, til musik på Swara-Mandala harpe og sitar af Roop Verma. 45:17

Andre købte også
Se også