Parforholdets håndbog

Parforholdets håndbog af Shakti Gawain.

»Ethvert forhold giver os mulighed for at lære noget om os selv. At arbejde med mine egne forhold på denne måde har været den stærkeste og mest omfattende vej til øget bevidsthed, som jeg har oplevet, og det bedste, jeg ved, er at videregive den til andre.«
Shakti Gawain, uddrag fra bogen

Shakti Gawain, som er en af pionererne inden for personlig udvik­ling, præsenterer her sit livsværk om parforhold. Hun har gennem en længere årrække testet og forfinet indsigterne og øvelserne i denne bog, som hun har skrevet sammen med sin mangeårige samarbejdspartner Gina Vucci.

De forhold, vi har til vores partnere, familie, kolleger og børn, er spejle, der fortæller os om de forskellige sider af os selv. Gennem Voice Dialogue-metoden får vi mulighed for at opleve de stærke overbevisninger, som ­knytter sig til vores forskellige roller – både dem, vi vil kendes ved, og dem, vi fornægter.

Rollerne kan være de primære selver – de sider af os selv, der sikrer os stabilitet, succes og tryghed, men vi indeholder også fortrængte selver, der lever i skyggen og hæmmer os.
I Parforholdets håndbog får man effektive strategier til at bryde med hæmmende og begrænsende roller, og se sig selv i et nyt lys. Shakti Gawain inspirerer læseren til at se forholdet til andre som en mulighed for øget bevidst­hed, healing og vækst.

Shakti Gawain blev en af pionererne inden for personlig vækst med sine bøger Visualisering og Livet i lyset, som siden er blevet klassikere, der stadig bruges mere end 30 år senere. Hun leder workshops sammen med sin medforfatter Gina Vucci.

Andre købte også
Se også
spacer